ENG   EST  RUS   FIN

Restoran L'Ermitage

Meie a la carte restoran L’Ermitage on Tallinna kiiresti arenevas ja toidutrende tabavas restoranimaailmas üks väheseid klassikalisi fine-dining-restorane, mille menüüst leiab Euroopa köögi klassikud.


45-kohalises restoranis L'Ermitage saab korraldada ka pidulikke lõuna- ja õhtusööke seltskondadele, kliendiüritusi ja firmapidusid. Meie suurepärasel peakokk Jelena Matvejeval oma meeskonnaga on suur kogemus isuäratavate ja elegantsete peolaudade valmistamisel. Kui otsite kohta ristimise, koolilõpetamise, sünnipäevade-juubelite ja pulmade tähistamiseks siis meie restoran on parim valik. 

Restoran on avatud iga päev kell
12.00-23.00

Restoran 
KATZE


Hotelli L’Ermitage uusim restoran KATZE on põhjamaiselt elegantne ja trendikas söögikoht, mis on oma nime saanud otse rohelise Kassisaba asumi ajaloost.

Meie menüüst leiate nii värskeid salateid, mõnusaid pasta- ja mereanniroogasid kui ka kodumaise köögi hõrgutisi, mis kõik on valmistatud parimast toorainest ja meile omasel viisil. Lisaks pakume igal hommikul Restoranis KATZE maitsvat
buffeet- hommikusööki.

Restoranis saab samuti korraldada privaatseid lõuna- ja õhtusööke seltskondadele, kliendiüritusi, seminare ja firmapidusid. 


Restoran on avatud iga päev kell
14.00-23.00
Hommikusöögiks: 
E-R 7.00-10.00 ja
L-P 7.30-11.00

Jõuluõhtusöök kolleegide või sõprade seltsis!

 

Hotelli L`Ermitage restoran pakub meeldivat võimalust korraldada jõululõunaid või -õhtuid.
Siin on välja toodud kolmekäigulised menüüd, mida on võimalik soovi korral muuta,
arvestades Teie soove.

 

3-käiguline hõrk jõulumenüü

 

 Menüü I

Porgandi ja ingveri kreemsupp kitsejuustukreemi ja meega

Küpsetatud sea minikoot kõrvitsakreemi, punase kapsa ja Põltsamaa õunaveini kastmega

Brownie kook piparmündikreemiga

Hind: 21,50€

 

 Menüü II

Veiseliha rillette musta leiva crostini, aedviljasalati
ja sinepise Tatari kastmega

Sidrunimahlaga marineeritud grillitud tursafilee pošeeritud muna ja või-terasinepikastmega, lisandiks colcannon

Mesine Pavlova kook virsiku ja pistaatsiapähklitegaõ

Hind: 24€

 

 Menüü III

Laimi ja vaarikamahlaga marineeritud siig Cantaloupe meloni carpaccio ja rohelise salatiga
Madalal temperatuuril hautatud veisepõsk punaveinikastme, juurselleripüree, šampinjonide ja Romaani lillkapsaga

Granadilli parfee

Hind: 24€

 Menüü IV

Punases veinis pošeeritud pirni carpaccio kitsejuustu ja Kreeka pähkli õhikutega

Lammas ahjupotis, lisandiks grillitud mandelkartul

Šokolaaditiramisu

Hind: 26€ 

 

 Menüü V

Hanemaksaterriin praetud brioche, oliivimoosi ja verikäkikrõpsuga

Mustade ploomidega marineeritud praetud pardirind kartuli-suitsujuustukreemi, karamelliseeritud juurviljade ja ploomikastmega
Piparkoogimaitseline Layer Cake

Hind: 31,50€

 

 

Menüüd sisaldavad kohvi, teed ja jäävett.
Lisaks kiviahjus küpsetatud seemneleib ja pala oliividega, kuklid ja ürdi-taluvõie
*alates 8 inimesest
*menüü on ettetellimisega

PEAKOKA ERIMENÜÜ

 

Restoran L'Ermitage üllatab uue hooaja erimenüüga, mille koostajaks on meie maitselooja ja peakokk Jelena Matvejev.
Menüüs tervitavad toidusõpru näiteks pärlkana confit, grillitud klaarsäga ja mahlane lihaveise sisefilee.

Tule kindlasti proovima!

 

3-käiguline õhtusöök

Hind: 21,50€/ inimese kohta

 

Valik I:
Carpaccio valik 
Veiseliha, pardifilee, rucola, parmesan, balsamico karamell
Klaarsäga
Grillitud klaarsäga , kalamari, Nicosia salat, pastinaagi püree
Red Velvet juustukook

 

Valik II:
Kitsejuustusalat 
Mini-peet, kitsejuust, apelsin, pekaanipähkel
Pärlkana confit 
Pärlkanakoib, must quinoa, mündi-sidrunikaste, candalope melon, pirn
Šokolaadi-karamellikook

 

Valik III:
Rannakarbid
Rannakarbid, rõõsk koor, valge vein, šalottsibul, tüümian
Lihaveise steik
Sisefilee, portvein, artišok, mandelkartul, miniporgand
Punase marja parfee


Laua broneerimine:

restoran@lermitagehotel.ee

+372 6996 481