3-käiguline õhtusöök küünlavalgel Restoranis L'Ermitage

Restorani L'Ermitage eripakkumine alates 1.veebruar 2017

I
Avokaadosupp avokaado-spinatipüreesupp tomati concasse´iga
Kalakarri üleküpsetatud kreemjas, rikkaliku maitsebuketiga lõhekarri laimiriisiga
Safranipirn vanilli ja apelsiniga marineeritud pirn šokolaadivahuga

Veinisoovitus: Sauvignon Blanc, Georges Duboeuf, Vin De Pays, Prantsusmaa
Hind: 20 €/ pudel

II
Rannakarbid rannakarbid soojas valge veini – küüslauguleemes
Tortelliinid metskitselihaga täisterajahust tortelliinid metskitseliha, kukeseenekastme ja jõhvikatega
Õunakook krõmpsuvate õunatükkidega pärmi-muretaignakook, kaetud mandlilaastudega, lisandiks vanillijäätis

Veinisoovitus: Barbera D’Alba Rosso, Itaalia
Hind: 20 €/ pudel

III
Läätsesalat minipeedi ja -porgandiga soe Prantsuse läätsesalat grillitud miniporgandi, minipeedi ja palsamiäädikakaramelliga
Piprapihv Bloody Mary kastmes pipraseguga marineeritud grillitud veise sisefilee Bloody Mary kastmes kartuli-mädarõikakreemiga
Maasikasorbett ja piparmündi-Mojito maasikasorbett, laimi-piparmündimaitseline Mojito

Veinisoovitus: Cotes Du Rhone "Saint-Espirit", Delas Freres, Rhone, Prantsusmaa 
Hind: 20 €/ pudel

Hind: 19,50 €/ inimese kohta
Menüüd sisaldavad kohvi ja teed.