Konverentsimenüüd

I variant

Õllemaitseline seapraad
(Küpsetatud glasuuritud mee ja sinepiga sealiha kaelakarbonaad herne-kartulipudru ja  eestimaise õllekastmega)
Virsikukook
(Virsiku-kohupiimakook šokolaadiviguritega)

II variant

Kanapraad õunaveinikastmes
(Üleküpsetatud kanafilee õunaveini-koorekastmes aurutatud porgandite ja riisiga)
Sidrunikook
(sidrunimaitseline toorjuustukook mustikakastmega)

III variant

Veiseliha-klimbisupp
(Selge veiseliha-klimbisupp köögiviljadega )
Mesine ahvenafilee
(Põltsamaa Lossi veini marinaadis marineeritud ja üleküpsetatud ahvenafilee punapeedi-kartulikreemi ja glaseeritud spargliga)

Taimetoitlase erimenüü

Täidetud krepid parmesaniga
(Tomati ja parmesani juustuga üleküpsetatud aedviljadega täidetud krepid, basiiliku-pestokastmega)
Grand Marnier' likööriga puuviljad
(Apelsinimahla ja Grand Marnier' likööriga küpsetatud puuviljad, lisandiks jogurt)

Menüüd sisaldavad kohvi, teed ja jäävett 
Hind 14,50 
 / inimese kohta

Küsige pakkumist:
e-maili teel: reservations@lermitagehotel.ee 
või helistage: 6996 400